COMPOZITIE

Absorbantele Lady Anion, prin mecanismul inovator de protecţie, dar mai ales prin materialele naturale din care sunt alcătuite (bumbac steril, bandă de turmalină cu emisie de anioni şi infraroşii), asigură protecţia şi eliminarea bacteriilor, precum şi prevenţia afecţiunilor (mai mult sau mai puţin temporare) cu care femeile se pot confrunta: iritaţii, inflamaţii şi infectări ale tractului urinar.

BUMBAC STERIL

Delicat cu pielea sensibilă previne apariţia iritaţiilor, a mâncărimilor si a inflamaţiilor.

Numit de indienii antici şi „aurul alb”, bumbacul este considerat, de mii de ani, cea mai importantă fibră naturală. Puritatea materialului şi delicateţea acestuia la contactul cu pielea fac ca bumbacul să fie cea mai utilizată fibră naturală din lume.

TURMALINA

Turmalina, cristal magnetic, are efect antibacterian şi puternic detoxifiant.

La încălzire, turmalina crează un câmp magnetic slab, emană raze infraroşii şi anioni. Acest fenomen are efecte benefice asupra organismului uman, cunoscute și atestate medical: stimulează imunitatea şi activitatea sistemului endocrin, măreşte fertilitatea şi stimulează funcţia sexuală, îmbunătăţeşte calitatea sângelui şi ajută la îndepărtarea toxinelor depuse pe pereţii vaselor de sânge, îmbunătăţind circulaţia sangvină la nivel periferic.

ANIONI

Banda cu emisie de anioni și infraroşii elimină bacteriile și neutralizează mirosurile.

Toate lucrurile vii din lume sunt legate de anioni (sau ioni negativi). Aceştia nu au culoare sau miros, dar au o mare capacitate de absorbţie a microparticulelor din aer, de îndepărtare a prafului şi a bacteriilor. Anionii din aer sunt tot atât de importanţi ca şi nutrienţii din hrană, fiind denumiţi şi „Vitaminele aerului”.