anioni-single-v4

ANIONI

Anionul este un ion monoatomic sau poliatomic, ce poartă una sau mai multe sarcini electrice negative.


Toate lucrurile vii din lume sunt legate de anioni (sau ioni negativi). În condiţii normale, moleculele aerului sau atomii sunt neutri. Datorită ionizării naturale a razelor cosmice, razelor ultraviolete, microradiaţiilor, fulgerelor şi tunetelor etc., unele molecule pierd unii electroni care orbitau în jurul nucleului şi aceşti electroni liberi, cu încărcătură negativă, se combină cu alte molecule neutre ale aerului, pe care le vor încărca negativ, rezultând ionii din aer. Aceştia nu au culoare sau miros, dar au o mare capacitate de absorbţie a microparticulelor din aer, de îndepărtare a prafului şi a bacteriilor.

Anionii din aer sunt tot atât de importanţi ca şi nutrienţii din hrană, fiind denumiţi şi „Vitaminele aerului” sau „Gunoierii aerului”. Mai mulţi anioni în aer înseamnă mai puţine bacterii.


În ultimii ani a crescut mult interesul pentru proprietăţile curative ale ionilor încărcaţi negativ şi pentru posibilităţile utilizării lor în domeniul sănătăţii. Absorbantele anionice Lady Anion sunt curativ-profilactice, cu acţiune exclusiv fizică, concepute în urma rezultatului studiilor şi cercetărilor în domeniul nanotehnologiilor (tehnologiile moleculare ale mileniului III, în care „materia primă” sunt atomii).

Absorbantele anionice Lady Anion se deosebesc de celelalte produse similare prin prezenţa benzilor anionice de înaltă tehnologie, încorporate. Aceste benzi, la contact cu corpul, încep să genereze un flux dens de anioni (peste 6000/cm2/secundă) pentru următoarele maximum 7 ore, eliminând apariţia şi multiplicarea bacteriilor, reglând PH-ul vaginal, înlăturând mirosurile neplăcute, protejându-ne de iritaţii, inflamaţii şi infecţii.