ÖSSZETÉTEL

ÖSSZETÉTEL

A Lady Anion egészségügyi betétek, az innovatív védőmechanizmus révén, de főleg a természetes alapanyag révén (steril pamut, anionos és infravörös kisugárzású turmalin) nemcsak védelmet nyújtanak, hanem semlegesítik a baktériumokat és elősegítik a nemi szervek védelmét a különböző fertőzésekkel szemben: irritáció, gyulladás és húgyúti fertőzés.

STERIL PAMUT

Finoman érinti az érzékeny bőrt, megelőzi az irritációt, viszketegséget és gyulladást.

Az ókori indiaiak által „fehér aranynak” nevezett pamut évezredek óta az egyik legfontosabb természetes anyag. Az anyag tisztaságának és a bőrrel való érintkezése finomságának köszönhetően a pamut a világon a leggyakrabban használt természetes anyag.

TURMALIN

A turmalin egy változó kémiai összetételű féldrágakő, egy komplex alumínium-berillium-szilikát. E féldrágakő elnevezésének az egyik ősi jelentése “hamuszedő kő”, a hamu szó alatt értve mind a káros sugárzásokat, mind pedig a negatív energiákat, mérgező anyagokat.

ANION

Az anion egyatomos vagy poliatomos ion, amely egy vagy több negatív elektromos töltéssel bír.

A világ minden egyes élőlénye kapcsolatban áll az anionokkal (vagy negatív ionokkal). Ezeknek nincsen színük vagy szaguk, viszont a semlegesíteni tudják a levegőben jelen lévő mikrorészecskéket, eltávolítják a port és a baktériumokat.
A levegőben levő anionok ugyanolyan fontosak, mint az élelemben a tápanyagok, ezért ezeket „A levegő vitaminjának” vagy „A levegő takarítóinak” is nevezik.