Anion

anioni-single-v4

ANION

Az anion egyatomos vagy poliatomos ion, amely egy vagy több negatív elektromos töltéssel bír.


A világ minden egyes élőlénye kapcsolatban áll az anionokkal (vagy negatív ionokkal). Normális körülmények között a levegő molekulái vagy az atomok semlegesek. A kozmikus sugárzás, ultraibolya sugárzás, mikrosugárzások, villámok és dörgések stb. természetes ionizációjának köszönhetően egyes molekulák elveszítik azokat az elektronjaikat, amelyek az atommag küröl keringtek és ezek a negatív töltésű szabad elektronok a levegő más semleges molekuláival keverednek, így ezek negatívan töltődnek ionokat eredményezve a levegőben. Ezeknek nincsen színük vagy szaguk, viszont a semlegesíteni tudják a levegőben jelen lévő mikrorészecskéket, eltávolítják a port és a baktériumokat.

A levegőben levő anionok ugyanolyan fontosak, mint az élelemben a tápanyagok, ezért ezeket „A levegő vitaminjának” vagy „A levegő takarítóinak” is nevezik. Minél több anion van a levegőben annál kevesebb baktérium van jelen.


Az utóbbi években jelentősen megnőtt az érdeklődés a negatív töltésű ionok gyógyító hatása, illetve azoknak az egészségügyben való esetleges felhasználása iránt. A Lady Anion anionos betétek célja a kezelés és a megelőzés, ezek kizárólag fizikai hatásúak és nanotechnológiai tanulmányok és kutatások (a 3. évezred molekuláris technológiái, amelyben a „nyersanyag” az atom) eredményei nyomán voltak megtervezve.

A Lady Anion anionos betétek abban különböznek a többi hasonló terméktől, hogy magas technológiájú anionos csíkot tartalmaznak. Az anionos csíkok testtel érintkezése következtében gazdag anion áramlat keletkezik (több mint 6000/cm2/másodperc) az érintkezést követő legfeljebb 7 órás időtartamra, kizárva a baktériumok elterjedését, beállítva a hüvelyi PH-t, eltávolítva a kellemetlen szagokat, védelmet nyújtva az irritációval, gyulladásokkal, illetve fertőzésekkel szemben.