Ról ről

A hagyományos egészségügyi betétek összetételében nagy mennyiségben fordul elő újrahasznosított és klórral fehérített papír, műanyag és egyéb anyag. Ezek nagy többsége kiütést, irritációt, gyulladást, illetve húgyúti fertőzést idézhet elő, különösképpen azoknál a nőknél, akiknek érzékenyebb az intim testrésze és akik a menstriáció alatt bakteriális hüvelyfertőzésekre hajlamosak.

Ha egy nem steril és nem természetes anyagból készült hagyományos egészségügyi betétet körülbelül két órán keresztül használunk, ezalatt megközelítőleg 107 baktérium/mm2 képződhet!

A Lady Anion egészségügyi betétek, az innovatív védőmechanizmus révén, de főleg a természetes alapanyag révén (steril pamut, anionos és infravörös kisugárzású turmalin) nemcsak védelmet nyújtanak, hanem semlegesítik a baktériumokat és elősegítik a nemi szervek védelmét a különböző fertőzésekkel szemben: irritáció, gyulladás és húgyúti fertőzés.

Hogy miért gondoljuk azt, hogy a Lady Anion egészségügyi betétek jobbak a hagyományos betéteknél és azokat rendszeresen használva nem fogsz többé a fenti problémákkal küzdeni?

Íme a válasz! A Lady Anion egészségügyi betét 8 (!) védőrétegből áll és minden rétegnek jól meghatározott szerepe van a termék által garantált jótékony hatások biztosításában:

 

layere-absorbante750px

  1. réteg:A kiegészítő védőréteg mindkét oldalon megakadályozza a kiszivárgást és védi a fehérneműt a szennyeződéstől.
  2. réteg:Az azonnal száradó steril pamut réteg érintése kellemes érzést biztosít.

Finoman érinti az érzékeny bőrt, megelőzi az irritációt, gyulladást, viszketegséget és a más betéteknél tapasztalt kellemetlen érzéseket.

  1. réteg:Az anionos csík (6000/cm3) és az infravörös kisugárzású turmalin semlegesíti a kellemetlen szagokat (allergiát okozó aromák vagy parfümök nélkül) és beállítja a PH-t. Az anionos csík megakadályozza a baktériumok kialakulását és elterjedését a betét teljes felületén, így az egészségügyi betétek piacán ez az egyedüli steril betét.
  2. réteg:Az első sterilizált és nem újrahasznosított papírréteg a menstruációs folyadékot a nagy nedvszívó képességű polimer réteghez irányítja.
  3. réteg:A biológiailag lebomló polimer gél anyag a folyadék azonnali felszívódását biztosítja, ennek segítségével a betét folyamatosan száraz marad.
  4. réteg:A második sterilizált és nem újrahasznosított papírréteg kiegészítő védőréteg.
  5. réteg:A folyadékálló alapanyag maximális védelmet nyújt. Teljes mértékben légáteresztő, így megakadályozza a kellemetlen nedvesség-, illetve melegség érzést.

8. réteg: Az élelmiszeriparban használt természetes ragasztó elősegíti a fehérneműhöz tapadást.

Ez a nyolc réteg a Lady Anion betétet egy egyszerű betétből egy teljes védelmet nyújtó és fertőzést megelőző innovatív mechanizmussá alakítja át, tiszteletben tartva az egészséget és ugyanakkor a természetet (biológiailag lebomló összetevők).

NINCS ELLENJAVALLAT. Állapotos nőknek és allergiás személyeknek javasolt tanácsot kérni orvosuktól.