Anioncare Garanciák

Az AnionCare termékeket kizárólag a S.C. AnionCare SRL vagy az engedélyezett AnionCare Forgalmazóknál lehet megvásárolni.

Az AnionCare 100%-ban garantálja termékei minőségét, a panaszokat pedig, amelyek ezt az aspektust érintik, a fogyasztók jogaira vonatkozó hatályos román jogszabályoknak megfelelően kezelik. A garancia az AnionCare Forgalmazóknak és alapértelmezés szerint a gyártónak a fogyasztókkal szemben felvállalt azon kötelezettsége, mely szerint, amennyiben a termék nem felel meg a garancia nyilatkozatban vagy a termékreklámban meghatározott feltételeknek, a fogyasztó által kifizetett ár visszatérítése vagy a megvásárolt termék kicserélése esetén nem igényel többletköltséget.

Megfelelő termékek azok a termékek, amelyek megfelelnek a hivatalos bemutató honlapon szereplő leírásnak, illetve a forgalmazó által közölt leírásnak és ugyanolyan képességekkel és jellegzetességekkel rendelkeznek, mint a forgalmazó által mintaként bemutatott termékek.

Az AnionCare termékek, a típustól függetelenül, megfelelnek a felhasználási céljuknak/céljaiknak és beilleszkednek azokba a minőségi paraméterekbe, illetve megfelelnek azoknak a teljesítményi követelményeknek, amelyek a termékgarancia leírásában találhatóak vagy amelyeket a forgalmazók a termék konkrét tulajdonságai kiemelésére tartott termékbemutatón ismertettek.

Az ügyfél a fogyasztóvédelmi jogszabályokban előírt valamennyi jogban részesül így, amennyiben a termékek nem felelnek meg, igényelheti azok megfelelő termékekkel való kicserélését, továbbá igényelheti a kifizetett érték visszaszolgáltatását, ha bebizonyosodik, hogy a termék nem megfelelő a törvénynek megfelelően.

 

Nem megfelelő termékek azok a termékek, amelyek egy vagy több okból nem felelnek meg a hivatalos bemutató honlapon szereplő leírásnak, illetve az engedélyezett forgalmazó által közölt leírásnak és nem használhatóak a rendeltetési céljuk szerint.

Az AnionCare termékek nem megfelelőek, ha:

  • lejárt az érvényességi idejük;
  • felbomlott a steril csomagolásuk;
  • a leírásuk/fényképük nem felel meg a rendelésben tulajdonképpen megkapott termékkel;

A különböző jellegű panaszok továbbítási módjára vonatkozóan részleteket a  Panasztételi eljárások és politika dokumentum tartalmaz. Bármely panaszt a megadott feltételek között kell előterjeszteni, a Panasz formanyomtatvány kitöltése mellett és csatolva a hivatkozási számla másolatát. Abban az esetben, ha a panasztétel a termék visszaszolgáltatását vagy kicserélését feltételezi, mellékelni kell az illető terméket, eredeti csomagolásban.

Megbízunk a szolgáltatásaink és termékeink minőségében és elkötelezzük magunkat amellett, hogy figyelembe vegyük és eleget tegyünk kívánságainak, illetve szükségleteinek olyan mértékben, hogy ha AnionCare terméket vásárol, továbbra is hűséges vásárlónk maradjon!