Kikötések és Feltételek

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
Ez a dokumentum a www.ANIONCARE.RO weboldal használási kikötéseit és feltételeit határozza meg a felhasználók és/vagy az ANIONCARE srl ügyfelei számára. Az ANIONCARE.RO weboldal használásával Ön elfogadja a továbbiakban meghatározott KIKÖTÉSEKET ÉS FELTÉTELEKET, amelyek szerződéses jellegűek és általánosan érvényesek és alkalmazandók Románia területén. A weboldal és a weboldal tartalmának használata azt feltételezi, hogy Ön teljesíti a törvényes feltételeket a szerződéses kikötések vállalására és a weboldalt felelősségteljesen használja. Amennyiben Ön nem szeretné ezt, kérjük hagyja el és/vagy ne használja, illetve ne lépjen be a www.anioncare.ro weboldalra.

www.ANIONCARE.RO weboldal az ANIONCARE srl. tulajdonát képezi és ennek használata az alábbi kikötések és feltételek elfogadását feltételezi. A kikötések és feltételek a felhasználók, továbbá az eladó, azaz az ANIONCARE srl és a vásárló, azaz az ANIONCARE.RO weboldalon keresztül rendelést igénylő ANIONCARE srl ügyfél, valamint a weboldalt tájékoztató céllal használó alkalmi látogatók jogait és kötelezettségeit határozzák meg.

Az ANIONCARE srl a Bukaresti Cégbíróságnál J40/14747/29.11.2013 számmal bejegyzett román társaság, melynek adóügyi száma: CUI 32533303, székhelye: Bukarest, 5. kerület, SG.Maj. Florea Blejan út, 5. szám, 14. tömbház, 1. lépcsőház, 3. emelet, 13. lakrész, 3. terem

A WEBOLDAL HASZNÁLATA

A weboldalon közölt nyilvános információk csupán tájékoztató jellegűek, így nem jelentenek kötelezettséget egyik fél számára sem. Az ANIONCARE srl társaság fenntartja magának a jogot, hogy képviselői vagy harmadik felek által a weboldalon közzétett bármely információt előzetes értesítés nélkül kiegészítsen, módosítson vagy töröljön. A  www.anioncare.ro weboldalon közétett információknak a tájékoztatástól eltérő és/vagy a rendelés továbbításával és kifizetésével kapcsolatos műveletek lebonyolításától eltérő célú használata csakis a 285/2004. számú törvénnyel, a 123/2005. számú Sürgősségi Rendelettel, 329/2006. számú törvénnyel és 202/2010. számú törvénnyel módosított, a szerzői és szomszédos jogokról szóló 8/1996. számú törvény betartásával lehetséges. A www.anioncare.ro weboldalon tett bármely engedély nélküli behatolásról, megkísérelt adatlopásról és/vagy számítógépes támadásról, illetve rosszakaratú műveletről értesítik az illetékes hatóságokat. Az ANIONCARE srl fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül zárolja vagy korlátozza a weboldalra való hozzáférést. A www.aniocare.ro weboldalon lehetősége van feliratkozni az általunk kínált termékekre és/vagy szolgáltatásokra vonatkozó információk közlésére, melyeket az Ön által előzetesen megadott e-mail címen küldünk meg. Ha szeretné, hogy ezeket az információkat többé ne küldjük le, bármely pillanatban leiratkozhat a kapott információs e-mailekben megtalálható Leiratkozási linkre kattintva. A www.anioncare.ro felhasználói/ügyfelei számára nem küld nem igényelt üzeneteket. Az Ön/az Ön társasága és az ANIONCARE srl közötti jó együttműködés érdekében kérjük vegye fel a kapcsolatot az Ön regionális képviselőjével a termékek beszerzése céljából vagy az ANIONCARE srl társasággal szerződéskötés céljából. Az Anioncare srl társasággal való kapcsolatfelvétel céljából kérjük használja a fent említett kommunikációs csatornákat.

A weboldalnak a rendeléseket megjelenítő védett területén feltüntetett utasításokat megfelelőképpen be kell tartani és azok e dokumentum szerves részét képezik.

E weboldalon keresztül kínált bármely termék és szolgáltatás kizárólag a Románia területén való értékesítésre rendeltetett. Az Anioncare srl társaság nem vállalja a www.anioncare.ro weboldalon keresztül a vásárlók által végzett termék- és/vagy szolgáltatás újraértékesítése nyomán keletkezett kötelezettséget és felelősséget, azon vásárlók esetén, akik nem rendelkeznek az Anioncare srl társaság kizárólagos beleegyezésével a termékek és/vagy szolgáltatások újraértékesítésére.