Absorbantele Nightuse de la AnionCare și remediile contra fluxului menstrual abundent

Absorbantele Nightuse de la AnionCare și remediile contra fluxului menstrual abundent

Sângerarea menstruală abundentă, care se numește și menoragie, i se poate întâmpla oricărei femei care se află la menstruație. Menstruația abundentă poate afecta viața cotidiană, inclusiv activitățile fizice și sănătatea emoțională, dar și viața socială. De asemenea, poate cauza probleme grave de sănătate, precum anemie sau deficiență de fier. Pentru oprirea sângerării menstruației abundente într-un mod natural, puteți încerca diferite remedii preparate în casă și să optați pentru schimbarea dietei.

Folosirea de remedii preparate în casă și ierburi

Încercați ierburi pentru a reduce sângerarea. Multe ierburi au proprietăți astringente și s-au folosit mult timp pentru a controla sângerarea uterină excesivă. Ierburile, de asemenea, pot corecta dezechilibrele hormonale și controla menoragia.

Ceai de crețișoară

Crețișoara este o plantă care se folosește frecvent în combaterea problemelor menstruale. Ceaiul de crețișoară vă poate ajuta la reducerea sângerării menstruale abundente. Crețișoara este cunoscută și sub numele de alchemilla vulgaris.

Frunza acestei plante se folosește în producerea de medicamente și are efecte coagulante (coagulează sângele) și astringente (contribuie la contracția vaselor de sânge). Aceste caracteristici pot ajuta la reglarea menstruației.

Se face o infuzie din 28 de g de frunze uscate de crețișoară și ½ litru apă. Este indicat să se bea trei căni pe zi până simptomele dispar.

Ceai de traista ciobanului

Încercați ceai de traista ciobanului pentru un ameliorare rapidă. Traista ciobanului este o plantă care poate diminua sângerarea. Așadar, încercați un astfel de ceai pentru a reduce sângerarea abundentă. Aceasta plantă este cunoscută și sub denumirea de capsella bursa-pastoris.

Trebuie să combinați 1 litru de apă rece cu 1-2 lingurițe de traista ciobanului. Această plantă poate fi bună și în combaterea hemoragiei postpartum.

Ceai de Vitex Agnus Castus (Mielăreaua)

Ceaiul din acest tip de arbore poate echilibra hormonii. Acest arbore poate provoca producerea de progesteron. Folosiți acest ceai pentru a echilibra hormonii și a inhiba sângerarea menstruală abundentă.

Ceaiul din această plantă normalizează echilibrul ciclului hormonilor feminini. Promovează eliberarea de mari cantități de progesteron și inhibă eliberarea de estrogen, care poate reduce sângerarea uterină.

Încercați să folosiți 4-6 mg de extrat din această plantă pe zi, pe parcursul sângerării abundente.

Scorțișoară

Luați un amestec de scorțișoară. Scorțișoara pe care o folosiți la diverse mâncăruri și prăjituri, poate ameliora sângerarea abundentă. Introduceți scorțișoara în dieta voastră sau luați-o fără a o mai combina cu vreun alt aliment. Va calma uterul și va preveni sângerarea abundentă.

Scorțișoara are proprietăți astringente care pot ajuta la închiderea vaselor sanguine și oprirea sângerării abundente.

Încercați să amestecați o ceașcă de apă caldă cu trei lingurițe de pudră de scorțișoară. Luați-o la fiecare treizeci de minute în timpul ciclului menstrual. Introducerea scorțișoarei în dietă poate ajuta la reducerea fluxului de sânge abundent.

Asigurați-vă că folosiți doar pudră de scorțișoară. Uleiul de scorțișoară poate provoca greață, vărsături și, chiar afecta rinichii.

Zmeură roșie

Folosiți frunze de zmeură roșie pentru relaxarea mușchilor uterini. La fel ca și scorțișoara, zmeura roșie conține fitochimicale care pot ajuta la relaxarea mușchilor uterini. Faceți un ceai din frunze, pentru a reduce sângerarea menstruală abundentă.

Deși nu există studii făcute pe oameni, unele studii făcute pe animale au demonstrat puterea relaxantă a frunzelor de zmeură.

Spălați două căni de frunze de zmeură și fierbeți-le în două căni de apă. Strecurați și beți câte o cană de trei ori pe zi.

După cum se poate observa, atunci când vă confruntați cu menstruație abundentă, există diverse remedii pe care le puteți prepara în casă. Dar pentru a vă simți cât mai confortabil posibil și pentru a fi în deplină siguranță, AnionCare vă oferă absorbantele din bumbac steril Nightuse. Aceste absorbante din bumbac au fost special create pentru a vă oferi protecție maximă pe timpul nopții și nu numai.

Sunt absorbante din bumbac cu o putere de absorbție de 4 picături. Acestea oferă protecție în primele nopți ale menstruației, când fluxul este puternic. De asemenea, datorită bandei de turmalină cu emisie de anioni și infraroșii, aceste absorbante de bumbac împiedică înmulțirea bacteriilor și reglează pH-ul vaginal. De asemenea, elimină mirosurile.

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Absorbantele Nightuse de la AnionCare ” add_button=”right” btn_title=”Comanda acum” btn_align=”left” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-sanatate.ro%2Fnight-use%2F||target:%20_blank|” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”]Absorbantele cu bumbac, Lady Anion, cu putere de absorbţie de 4 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic. Suprafaţa mare cu bumbac atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal şi elimină mirosurile. Absorbantul Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Datorită materialelor naturale și biodegradabile din care sunt fabricate, absorbantele Nightuse de la AnionCare oferă maximă protecție contra iritațiilor, inflamațiilor și infecțiilor de orice natură.

Aceste absorbante de bumbac se pot folosi de la primii pași ai pubertății (9-10 ani ), odată cu apariția primei menstruației.

Datorită acestor absorbante de bumbac, atunci când niciun remediu nu dă rezultate, nu trebuie să vă mai faceți probleme din cauza fluxului abundent. Absorbantele Nightuse de la Anion sunt mereu alături de voi, pentru a vă oferi protecție maximă.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *