Comunitate

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

femei-vesele-anioncare

AnionCare pornește de la premisa că un client mulțumit va recomanda, întotdeauna, cu încredere, produsul folosit și celor apropiați. Astfel, convinși fiind de calitatea superioară a produselor noastre și de efectele reale ale acestora asupra sănătății, urmărim formarea și creșterea propriei comunități de femei, indiferent de particularitățile prin care acestea se deosebesc unele de altele. Susținem diversitatea și individualitatea, pe care le considerăm valori reale ale societății noastre și, prin urmare, dormim să atragem în comunitatea AnionCare cât mai multe femei, cu idealuri și nevoi diverse, dar unite de numitorul comun “dragostea pentru sănătate” și de interesul pentru promovarea metodelor de prevenție a afecțiunilor specifice aparatului genitalo-urinar.

Pornind de la premisa că INDIFERENȚA NU AJUTĂ LA PREVENȚIA ȘI TRATAREA AFECȚIUNILOR DE ORICE NATURĂ, Comunitatea AnionCare își dorește să promoveze intens importanța PREVENȚIEI în menținerea sănătății, la orice vârstă, știut fiind faptul că a preveni este întotdeauna mai facil și mai ieftin decât a trata o afecțiune deja apărută.

Așadar, în mijlocul preocupărilor noastre stă valoarea cea mai importantă, în care credem și fără de care misiunea companiei noastre nu ar fi posibilă: FEMEIA.
AnionCare urmărește să puncteze valoarea femeii în și pentru comunitate, dar mai ales, valoarea femeii pentru ea însăși, știut fiind faptul că, pe măsură ce femeia devine tot mai activă și mai implicată în mediul familial sau profesional, ea alege să își acorde sieși tot mai puțină atenție.

Pentru articole și sfaturi despre cum să rămâi sănăoasă, te rugăm să dai like paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/AnionCare[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]