De ce este benefică folosirea absorbantelor Lady Anion

De ce este benefică folosirea absorbantelor Lady Anion

Se spune că sănătatea nu este totul în viață, dar fără sănătate totul este nimic. Din acest motiv sănătatea corpului nostru ar trebui să fie pe primul plan. Însă lumea plină de probleme în care trăim, ne împiedică să punem pe primul plan sănătatea. Astfel, îngrijirea sănătății noastre trece pe planul doi. Noi, femeile, de exemplu, suntem mult prea preocupate de grijile de zi cu zi și nu acordăm atenție sporită îngrijirii noastre intime. De cele mai multe ori folosim absorbante și tampoane interne care se găsesc pe piață, chiar dacă nu sunt de cea mai bună calitate.

Nu ne gândim că folosirea absorbantelor sau tampoanelor necorespunzătoare pe timpul menstruației ne expune la pericole pe care ar trebui să le cunoaștem.

În această perioadă vaginul este acoperit cu o mucoasă prin intermediul căreia se absorb ușor substanțe care rămân mult timp în contact. Ca toate membranele mucoase, mucoasa vaginală rămâne în mod natural umedă, pentru a-și menține echilibrul funcțional. Interiorul vaginului este un spațiu lipsit de oxigen, care limitează dezvoltarea microorganismelor și îl protejează de infecții.

Știind acest lucru, trebuie ținut cont de consecințele folosirii absorbantelor și tampoanelor interne. Tampoanele interne obișnuite sunt fabricate dintr-un amestec de bumbac și fibre sintetice. Bumbacul nu este un aliment, este un produs agricol la producerea căruia se folosesc mari cantități de pesticide și alte produse agrochimice. Aceste substanțe sunt prezente în tampoane și pot fi absorbinte de către mucoasa vaginală.

Există o mare probabilitate ca bumbacul folosit să fie modificat genetic. Iar efectele sale pe termen luung asupra sănătății corpului uman nu sunt, până acum, cunoscute.

Pentru albirea fibrelor de bumbac și a celor sintetice se folosesc înălbitoare, subtanțe chimice precum este dioxina. Dioxina este cea puternică substanță chimică cancerigenă. Au fost identificate cantități inacceptabile în unele mărci de tampoane.

Vârfurile fibrelor sintetice lasă reziduri în vagin care pot f absorbite. În ciuda cantității farte mici, fiind folosite foarte des acestea se acumulează.

Fibrele sintetice folosite la tampoanele interne, în special fibrele absorbante, facilitează dezvoltarea de bacterii, precum stafilococ auriu, care au fost responsabile pentru câteva cazuri rare, dar fatale al sindromului de șoc toxic (SST)

Dacă tampoanele interne sunt pafumate crește nivelul toxicității datorită compușilor organici volatili din parfumurile sintetice, ce nu provin din esențe naturale.

Prezența tampoanelor în vagin permite pătrunderea aerului și, prin urmare, a oxigenului. Astfel, se schimbă mediul ambiant natural al vaginului. Acest oxigen facilitează dezvoltarea de microorganisme care alterează constituția florei vaginale normale, crescând riscul infecțiilor vaginale.

Tampoanele impregnate cu sânge menstrual care stă mai multe ore într-un mediu umed și temperatura corporală oferă nutrienții adecvați pentru dezvoltarea bacteriilor și, de asemenea, facilitează infecțiile vaginale.

Sângele menstrual care este reținut în vagin la temperatura corporală în contact cu oxigenul suferă modificări care pot fi responsabile pentru absorția de substanțe toxice.

Tampoanele interne foarte absorbante contribuie la deshidratarea și uscarea mucoasei vaginale, slăbind-o și făcând loc vaginitei recurente și inflamației.

Acest set de circumstanțe poate fi cauza unei inflamații ginecologice, disconfort , si boli inflamatorii pelvine recurente, a căror cauză poate fi dificil de identificat și a diagnosticat .

Așadar…ținând cont de toate aceste aspecte care afectează într-un fel sau altul corpul uman, femeile din România trebuie să fie pregătite să facă o schimbare majoră în viața lor. Care este această schimbare? Schimbarea o reprezintă Lady Anion, primele absorbante sterile și antibacteriene care ajută o femeile să evite problemele amintite mai sus.

Aceste absorbante sunt unice pe piață, deoarece conțin o BANDĂ CU TURMALINĂ, care emite anioni și infraroșii. Absorbantele Lady Anion lasă pielea să respire și elimină umezeala și mirosul neplăcut datorită membranei protectoare care este impermeabilă pentru lichid dar permeabilă pentru aer.

Ce este Turmalina?

Turmalina este un mineral semiprețios similar granitului. Culoarea sa variază de la magenta la albastru, verde deschis, la galben vibrant, și chiar negru. Acest mineral a primit numele de turmalină după expresia singhaleză “tura mali”, care semnifică “piatră amestecată cu culori vibrante. “ Deși este, poate, puțin exagerat să se spună că turmalina are puteri supranaturale, are capacitatea, puțin întâlnită și foarte specială, de generare a unei sarcini electrice și de a emite ioni negativi și raze infraroșii îndepărtate.

Razele infraroșii îndepărtate sunt unde invizibile de energie. Acestea pot penetra toate straturile corpului uman și ajunge în zonele cele mai interne ale țesuturilor, mușchilor și oaselor. Astfel, razele infraroșii îndepărtate și ionii negativi calmează, stimulează și detoxifică corpul și mintea.

Turmalina emite radiații infraroșii pe o lungime de undă de 4-14 microni. Radiația electromagnetică în zona infraroșie îndepărtată poate stimula sistemul imunitar și promova detoxifierea.

Turmalina este un puternic aliat când corpul are nevoie de detoxifiere puternică. Razele infraroșii create de turmalină, în realitate, produc aceeași rezonanță în corp, precum cea care se găsește în mod normal în apă.

Acest mineral are proprietăți electrice inerente precum: piroelectrice și efecte pizoelectrice, care se folosesc în medicină pentru sinteza ionilor negativi.

Turmalina este unicul mineral care are o sursă de viață lungă de energie, soarele. Ionii negativi produși de acest mineral și energia termică scăzută creează energia naturală. De aceea, turmalina produce radiații infraroșii de undă lungă, iar anionii sprijină energia din organism. Turmalina ajută la activarea moleculelor de apă din organism, normalizând gradul de vâscozitate sânge al sângelui. Anionii joacă un rol important în procesul de schimbare a subtanțelor din organism. Se știe că toate procesele metabolice au legătură cu schimbarea ionilor. Contribuie la curățarea sângelui alcalin.

Absorbantele Lady Anion cu BANDĂ CU TURMALINĂ sunt o dovadă clară că propria sănătate este mai importantă decât orice.

Femeile care au înțeles că sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul e nimic, folosesc absorbantele Lady Anion!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *