De ce sa folosești absorbantele din bumbac Pantiliner de la AnionCare

De ce sa folosești absorbantele din bumbac Pantiliner de la AnionCare

Noi, femeile, avem nevoie de confort și protecție în fiecare zi, nu doar la menstruație. Din acest motiv, este bine să folosim absorbante zilnice. Absorbantele pe care le alegem trebuie să lase pielea să respire, având în vedere că zona noastră intimă trebuie să fie uscată și aerisită, pentru a preveni infecțiile.

Cea mai bună variantă pentru ca noi să ne bucurăm de prospețime zi de zi este să folosim absorbantele de bumbac Pantiliner de la AnionCare.

Ce este un pantiliner? Este un produs creat pentru ca noi, femeile, să ne simțim curate, uscate și fresh în orice moment al lunii și în orice moment al zilei și al nopții. De ce să folosim astfel de absorbante de bumbac? Deoarece astfel de absorbante de bumbac ne ajută în fiecare zi să ne menținm igiena intimă și să ne bucurăm de senzația de prospețime.

Aceste absorbante datorită suprafeței mari de bumbac elimină umezeala și căldura. Banda cu emisie de anioni, turmalină și infraroșii de pe aceste absorbante de bumbac nu permit bacteriilor să supraviețuiască și să se înmulțească. De asemenea, reglează pH-ul vaginal, elimină mirosurile. Din acest motiv, este indicat ca aceste absorbante de bumbac zilnice să fie folosite mereu. Astfel, vom fi în permanență protejate de inflamații și infecții de orice natură.

Absorbantele de bumbac Pantiliner este indicat să fie folosite ca măsură de prevenție a infecțiilor vaginale și urinare, începând cu vârsta pubertăţii (9 – 10 ani).

De asemenea, este recomandat să nu lipsească din viața adolescentelor, a femeilor tinere a căror carieră este în plină ascensiune, a mamelor care au și viaţa de familie și un job solicitant, și încearcă să le îmbine pe amândouă. Pentru a ne simți cât mai confortabil, pentru a fi cât mai protejate și a preveni infecțiile, aceste absorbante de bumbac AnionCare este bine să fie schimbate cel puţin o dată la 4 ore.

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=” AnionCare Pantiliner ” add_button=”right” btn_title=”Comanda acum” btn_align=”left” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-sanatate.ro%2Fpantiliner-nou%2F||target:%20_blank|” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”]Absorbantele zilnice cu bumbac steril, Lady Anion, sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi. Se folosesc în zilele din afara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare cu bumbac atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Prospețime zilnică cu absorbantele de bumbac AnionCare

Absorbantele Pantiliner au fost special create pentru a ne simți confortabil în fiecare zi. În fiecare zi trebuie să ne simțim curate, pentru a căpăta în fiecare clipă și mai multă încredere în noi. Trăim într-o perioadă extrem de agitată și de stresantă, iar folosirea unor astfel de absorbante reprezintă o modalitate foarte simplă de a ne simți feminine și fresh. Acestea sunt o bună alegere pentru a ne simți uscate, și pentru a fi cât mai încrezătoare în noi. Astfel, scăpăm puțin de stresul ce pune stăpânire pe noi zi de zi.

Folosirea de absorbante Pantiliner AnionCare pentru scurgeri vaginale

Unele femei folosesc absorbante Pantiliner în fiecare zi pentru a controla scurgerile vaginale, iar altele le folosesc la mijlocul cicului (în timpul ovolației) pentru a controla creșterea scurgerilor vaginale. Aceste absorbante pantiliner au fost create pentru a fi folosite cu diferite stiluri de lenjerie intimă.

Folosirea de absorbante Pantiliner de la AnionCare pentru ca menstruația să nu ne ia prin surprindere

Aceste absorbante se pot folosi zilnic, pentru ca menstruația să nu ne ia prin surprindere. Astfel, scăpăm de momentele rușinoase. Scăpăm de murdărie. Nu ne distrugem blugii sau pantalonii noștri preferați. Aceste absorbante de zi sunt suficient de mici să încapă într-un portofel și ne pot salva atunci când ne așteptăm mai puțin. Ne vor fi ne mare ajutor până când ne vom aproviziona cu celelalte absorbante de care avem nevoie.

Absorbantele Pantiliner de la AnionCare sunt foarte bune în perioada de dinainte de menstruație sau în ultima zi a ei

Pantiliner-ul este foarte confortabil și flexibil, de aceea este foarte indicat în aceste perioade.

Absorbantele Pantiliner de la AnionCare sunt bunele prietene din timpul alergării

Hidratarea din timpul alergării este foarte bună, dar există momente când alergăm și simțim că am pierdut controlul asupra vezicii urinare. Pantiliner-ul ne poate salva.

După cum se poate observa, absorbantele de bumbac Pantiliner de la AnionCare nu sunt orice fel de absorbante, ci fac parte dintre acele absorbante ce ne pot ajuta în orice moment. Acest lucru ne indică clar, că ar trebui să fie permanent, fie în casa noastră, fie în portofelul sau în geanta noastră.

De ce cele de la AnionCare? Deoarece spre deosebire de absorbantele obișnuite care au un conținut ridicat de plastic și material înălbite cu clor, acestea sunt din materiale naturale (bumbac steril și bandă de turmalină). Astfel, prin utilizarea acestor absorbante se pot preveni iritațiile, inflamațiile și infectarea tractului urinar.

Iată așadar, motivele pentru care ar trebui să folosim zi de zi absorbantele Pantiliner de la AnionCare. Sănătatea este cel mai important lucru din viața fiecăreia dintre noi, haideți să ne-o protejăm cum se cuvine zi de zi.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *