De ce sa folosim absorbantele din bumbac DayUse de la AnionCare

De ce sa folosim absorbantele din bumbac DayUse de la AnionCare

Noi, femeile, suntem ființele ce avem mereu nevoie de protecție în fiecare zi, dar mai ales în perioada ciclului menstrual. Pe parcursul acestor zile trebuie să ne simțim cât mai confortabil posibil, pentru a putea face față, fără nicio grijă, activităților zilnice.

Din acest motiv, trebuie să folosim absorbante de cea mai bună calitate, din bumbac organic, cu emisie de anioni, turmalină, infraroșii, precum sunt absorbantele Lady Anion DayUse.

Aceste absorbante de bumbac au putere de absorbție medie, și pot fi folosite de către fetele sau femeile care au un flux menstrual ușor pe parcursul menstruației. Cele care au un flux normal le pot folosi spre finalul menstruației.

În cazul în care secrețiile vaginale sunt mai abundente, acestea pot înlocui absorbantele de bumbac Lady Anion Pantiliner , deoarece au o putere mai mare de absorbţie.

După cum bine se știe, absorbantele de bumbac steril oferite de AnionCare sunt o bună metodă de protecție și prevenire contra infecțiilor vaginale şi urinare. Aceste absorbante de bumbac pot fi folosite încă din primele zile ale pubertății (9 – 10 ani), odată ce apare prima menstruaţie.

La fel ca în cazul absorbantelor Pantiliner, pentru a ne simți cât mai confortabil, și pentru a fi cât mai protejate, aceste absorbante de bumbac este bine să fie schimbate cel puţin o dată la 4 ore.

Bumbacul a fost numit de indieni aurul alb. De mii de ani este considerat cea mai importantă fibră naturală. Puritatea și delicatețea fibrei l-a transformat în fibra cea mai importantă din lume.

Bumbacul organic este rezultatul cultivării ecologice, fără pesticide, fără chimicale sau otrăvuri sintetice care ar putea absorbite de fluxul sanguin.

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Absorbante AnionCare DayUse” add_button=”right” btn_title=”Comanda acum” btn_align=”left” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-sanatate.ro%2Fday-use%2F||target:%20_blank|” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”]Absorbantele zilnice cu bumbac steril, Lady Anion, cu putere de absorbţie de 3 picături (flux normal) îţi oferă protecţie şi confort în primele zile ale menstruaţiei, când fluxul este mai puternic. Suprafaţa mare cu bumbac atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Absorbantul de bumbac DayUse este mai mult decât un simplu absorbant. Este un mecanism inovator pentru o protecție completă.

Este un absorbant de bumbac steril, pentru folosire zilnică, cu o putere de absorbție de 3 picături. Datorită suprafeței mare de bumbac care atinge suav pielea, este eliminată atât umezeala, cât și căldura. Datorită bandei care emite anioni, turmalină și infraroșii, de asemenea, este eliminat riscul de surpraviețuire și înmulțire al bacteriilor. Totodată această bandă ajută la reglarea pH-ului vaginal, eliminând mirosurile.

Folosind absorbantele de bumbac DayUse ne vom putea proteja contra apariției iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

În plus, ținând cont de ritmul de viață foarte alert, de activitățile intense de pe parcursul zilei, este necesar să avem la îndemână un produs care să se ajute să facem față zilelor extrem solicitante. Acest produs este absorbantul de bumbac Lady Anion DayUse de la AnionCare.

Acest absorbant poate fi considerat arma noastră secretă care este mereu pregătită să ne ajute în cele mai dificile momente ale noastre. Subțire, într-un ambalaj elegant, acest produs poate face parte dintre acele lucruri esențiale din geanta noastră.

Datorită absorbantului DayUse putem evita situațiile neprevăzute din fiecare lună. Cu el mereu alături de noi ne vom simți confortabil și în siguranță. Situațiile neplăcute nu vor mai reuși niciodată să ne strice ziua, indiferent de locul unde ne aflăm.

Putem lucra, putem alerga, putem dansa…nu contează. Vom fi în siguranță atâta timp cât vom folosi absorbantul Lady Anion DayUse de la AnionCare.

Este adevărat, pe piață se găsesc diferite tipuri de absorbante zilnice, însă este bine să le folosim pe cele de la AnionCare. De ce?

Fiindcă cele de la AnionCare sunt confecționate, după cum deja am precizat, doar din materiale naturale precum bumbacul steril și banda de turmalină. Acestea nu conțin plastic și material care sunt înălbite cu clor, care ne-ar putea irita pielea și infecta.

O singură viață avem, trebuie să ne-o protejăm în fiecare zi așa cum se cuvine. Acest lucru presupune să avem grijă în fiecare clipă de sănătatea noastră. Cât timp ne putem bucura de sănătate, nimic altceva nu mai contează.

Așadar, iată de ce nu trebuie să ezităm nicio clipă să optăm în fiecare lună pentru Lady Anion DayUse de la AnionCare. Haideți să spunem Da confortului și siguranței, și totodată sănătății!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *