Facem jogging pentru sănătate și ne simțim confortabil cu absorbantele SportPad de la AnionCare

Facem jogging pentru sănătate și ne simțim confortabil cu absorbantele SportPad de la AnionCare

Jogging este un tip de exercițiu fizic care constă în a alerga fără a respecta fără a ține cont de vreo regulă.

Acest tip de sport este cunoscut și sub numele de footing. Deși acest termen nu este foarte corect, se acceptă ca atare.

Jogging-ul, footing-ul sau a ieși la alergat este același lucru? Se poate spune că da, fiindcă în toate situațiile alergăm într-un spațiu liber, fără a respecta o distanță sau un timp determinat. Dar este interesant de evidențiat diferența care există între jogging și running, fiindcă, deși ambele constau în aceeași activitate fizică precum alergatul, jogging-ul se face cu scopul de a ne îmbunătăți sănătatea mentală și fizică, în timp ce running-ul se face pentru a ne îmbunătăți performanțele (acesta se realizează respectând niște timpi și distanțe determinate).

După cum am menționat înainte, jogging-ul constă în alerga lent, fără grabă, pentru a ne îmbunătăți forma fizică. Fiind un exercițiu de tip aerobic, este un mod excelent pentru îmbunătățirea sănătății cardiovasculare.

Avantaje ale jogging-ului

Spre deosebire de alte exerciții fizice, jogging-ul ne dă o independență totală în timpul antrenamentului. Astfel că:

 • Nu este nevoie de un loc anume pentru antrenament.
 • Nu este nevoie de o sală de gimnastică sau anumite piste. Orice loc este bun pentru jogging.
 • Ne permite să-l adaptăm la ritmul nostru de viață și la orarul nostru.
 • Putem face jogging singure, cu partenerii sau în grup.
 • Echipamentul necesar este minim.
 • Fiecare ne putem stabili ritmul propriu de antrenament.
 • Se poate face la orice vârstă.

În plus, prin intermediul lui putem avea parte de numeroase beneficii deoarece:

 • Îmbunătățește sistemul nostru cardiovascular și pulmonar, mărind circulația sângelui și al sistemului respirator.
 • Previne diabetul.
 • Creează un sistem imunitar puternic.
 • Îmbunătătește rezistența.
 • Tonifică o multitudine de mușchi precum: abdominali, fesieri, ai coapselor, gambelor…de aceea este ideal pentru modelarea siluetei noastre.
 • Este o activitate excelentă pentru evitarea stresului și îmbunătățirea stării de spirit.
 • Practicarea sa regulată conduce la senzație plăcută de stare de bine.
 • Favorizează pierderea în greutate. În plus, este un exercițiu care, datorită caracteristicilor sale și a duratei, este perfect pentru arderea grăsimilor.

Dacă suntem începătoare într-ale jogging-ului, este bine să ținem cont de câteva sfaturi utile:

 • Înainte de toate, este bine să ne consulte un medic, mai ales dacă nu am făcut sport de ceva vreme.
 • Este bine să folosim niște pantofi sport cu o bună amortizare, având în vedere că este vorba despre o activitate cu un impact continuu asupra articulațiilor noastre. Cu cât mai multe vibrații sunt absorbite de pantofi, cu atât mai puține vor la ajunge la glezne, genunchi, coloană…De aceea este bine să alergăm în locuri cu iarbă, de exemplu. Îmbrăcămintea purtată trebuie să fie comodă și dintr-un material transpirabil, pentru a alerga cât mai confortabil. De asemenea, trebuie să fie adaptată vremii.
 • Înainte de a începe jogging-ul, este foarte important să facem o încălzire adecvată.
 • Respirația trebuie să fie normală.
 • Nu trebuie să ne obosim. Dacă nu ne-am atins obiectivul într-o zi, nu-i nimic. Treptat ne vom îmbunătăți ritmul. Una dintre greșelile mari este să încercăm să alergăm mult din prima zi, fără a ne pregăti. Ne putem răni.
 • Trebuie să ne hidratăm bine, atât înainte, cât și la finalul exercițiului.

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”ABSORBANT SPORT PAD ” txt_align=”left” add_button=”right” btn_title=”Comanda acum” btn_align=”right” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-sanatate.ro%2Fsport-pad%2F||target:%20_blank|” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”]Absorbantele zilnice din bumbac steil, Lady Anion, sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi. Se folosesc în zilele dinafara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare de bumbac steril atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Timpul pe care trebuie să-l dedicăm jogging-ului depinde de obiectivele și posibilitățile noastre. Ideal ar fi să-l practicăm cel puțin o dată sau de trei pe săptămână, minim 30 de minute. Bineînțeles, acest lucru depinde de nivelul fiecăreia.

Și pentru a ne simți cât mai confortabil când practicăm jogging, este indicat să folosim absorbantele SportPad de la AnionCare. Aceste abdorbante din bumbac steril, sunt absorbante special create pentru femeile active.

Este posibil ca în timpul activității fizice solicitante să apară simptomele de incontinență urinară. Aceste absorbante din bumbac steril ating delicat pielea sensibilă și asigură tot confortul de care avem nevoie în timpul alergării. De asemenea, elimină umezeala și căldura. Datorită faptului că sunt absorbante din bumbac cu emisie de anioni, turmalină și infraroșii, împiedică multiplicarea bacteriilor, reglează pH-ul vaginal și elimină mirosurile neplăcute.

Datorită faptului că sunt absorbante din bumbac pentru femei cu activități fizice solicitante, nu sunt bune doar pentru femeile ce fac jogging, ci și pentru femeile care au născut sau sunt în ultimele luni de sarcină. Și în cazul acestor femei poate să apară incontinența urinară.

Așadar, dacă vrem să ne simțim confortabil în timpul jogging-ului, AnionCare ne oferă o soluție foarte bună. Acea soluție poartă numele de absorbant SportPad. Aceste absorbante din bumbac nu ar trebui să ne lipsească din casă și din geantă. Nu se știe niciodată când avem nevoie de ele.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *