Folosește absorbantele și tampoanele externe Dayliner pentru a fi în deplină siguranță

Folosește absorbantele și tampoanele externe Dayliner pentru a fi în deplină siguranță

Folosirea tampoanelor în timpul menstruației te expune la anumite pericole despre care trebuie să știi.

Vaginul este căptușit cu o mucoasă prin intermediul căreia se absorb ușor subtanțele care rămân în contact prelungit.

La fel ca toate membranele mucoase, mucoasa vaginală este, în mod natural, permanent umedă, pentru a-și menține echilibrul funcțional.

Interiorul vaginului este lipsit de oxigen. Astfel, este limitată dezvoltarea microorganismelor, iar vaginul este protejat de unele infecții.

Știind acest lucru, trebuie ținut cont de unele dintre consecințele folosirii tampoanelor:

Despre fibrele de bumbac și cele sintetice

Tampoanele obișnuite conțin un amestec de bumbac și fibre sintetice. Bumbacul nu este un aliment, este un produs agricol în producerea căruia se folosesc cantități mari de pesticide și alte produse agrochimice. Aceste subtanțe sunt prezente în alte tampoane și pot fi absorbite de mucoasa vaginală treptat. Există o mare probabilitate ca bumbacul folosit să fie modificat genetic. Efectele sale pe termen lung asupra sănătății umane nu sunt până acum cunoscute.

Pentru albirea fibrelor de bumbac și a celor sintetice se folosesc înălbitori, substanțe chimice responsabile pentru prezența dioxinei în tampoane. Dioxinele sunt substanțe chimice cel mai tare asociate cu riscul de cancer. S-au identificat cantități inacceptabile de dioxine în unele mărci de tampoane

Suprafața din fibră sintetică lasă reziduri în vagin și există riscul absorbției. În ciuda cantităților mici, există riscul de a a se acumula din cauza folosirii repetate.

Fibrele sintetice utilizate la fabricarea tampoanelor, în special fibrele absorbante, facilitează dezoltarea de bacterii, precum stafilocolul auriu, care sunt responsabile de apariția Sindromului de șoc toxic.

Dacă tampoanele sunt parfumate crește nivelul de toxicitate. Compușii organici volatili din parfumurile sintetice, care nu provin din esențe naturale, sunt foarte periculoși.

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Dayliner” add_button=”right” btn_title=”Comanda acum” btn_align=”right” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-sanatate.ro%2Fdayliner%2F||target:%20_blank|” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”]Absorbantele zilnice Lady Anion, de zi, cu putere de absorbţie de 2 picături (flux mediu) îţi oferă protecţie şi confort în ultimele zile ale menstruaţiei, când fluxul este sensibil mai mic. Suprafaţa mare cu bumbac atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Prezența prelungită a tampoanelor în vagin

Prezența tampoanelor în vagin permite intrarea aerului, și, prin urmare, oxigenul, schimbând mediu natural al vaginului. Acest oxigen ușurează dezvoltarea unor microorganisme care alterează constituția florei vaginale normale, mărind riscul infecțiilor vaginale.

Tampoanele impregnate cu sângele menstrual care rămâne mai multe ore într-un mediu umed și temperatura corporală, asigură nutrieții adecvați pentru dezvoltare bacteriană, și, de asemenea, facilitează infecțiile vaginale.

Sângele menstrual care rămâne în vagin la temperatura corporală în contact cu oxigenul, este descompus. Această descompunere poate fi responsabilă pentru absorbția subtanțelor toxice.

Tampoanele super-absorbante contribuie la deshidratarea și uscarea mucoasei vaginale, slăbind-o, deschizând calea pentru vaginita recurentă și inflamație.

Acest set de circumstanțe pot fi cauza inflamațiilor ginecologice, disconfort, inflamații pelvine recurente, a căror cauză poate fi dificil de identificat și diagnosticat.

În aceste condiții care este soluția la care trebuie apelat în perioada menstruației? Soluția se numește AnionCare. Absorbantele și tampoanele externe de la AnionCare te pot feri de iritații vaginale, inflamații și infecții de orice natură.

Alternativa ta pentru o bună sănătate intimă, o reprezintă absorbantele și tampoanele externe AnionCare. Aceste absorbante și tampoane sunt produse naturale și biodegradabile (bumbac steril), bandă de turmalină cu emisie de anioni și infraroșii.

Unele dintre absorbantele pe care ți le propune AnionCare sunt absorbantele Dayliner. Aceste absorbante sunt absorbante de zi cu putere de absorbție de 2 picături. Ele asigură protecție și confort în ultimele zile ale menstruaţiei.

Banda de turmalină cu care sunt prevăzute aceste absorbante și tampoane externe AnionCare, reglează Ph-ul vaginal, eliminând posibilitatea multiplicării bacteriilor, precum și mirosurile. Suprafața mare din bumbac elimină umezeala și căldura.

Absorbantele Dayliner sunt recomandate adolescentelor şi femeilor cu flux menstrual ușor pe toată durata menstruației. Cele care au un flux normal le pot folosi în ultimele zile ale menstruaţiei. Femeile care au secreție vaginală mai abundentă le pot folosi în locul absorbantelor zilnice Lady Anion Pantiliner. Față de absorbantele Pantiliner, acestea au o putere de absorbție mai mare.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *