„Indraznesc pentru copilul meu”

„Indraznesc pentru copilul meu”

Anion Care se alatura campaniei “Indraznesc pentru copilul meu!” si te invita la evenimentul-dezbatere din 21 martie 2015

Intr-o lume in care frica prevaleaza si ne temem permanent pentru siguranta si sanatatea copiilor nostri, Campania “Indraznesc pentru copilul meu!” vine in sprijinul tuturor mamelor, cu o serie de evenimente-dezbatere menite sa informeze corect despre sanatatea, alimentatia naturala si dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri, unde frica nu patrunde!
Prin documentare si dezbateri publice, campania indrazneste sa spuna lucrurilor pe nume, fara menajamente si fara ocolisuri.
Aceasta campanie este construita in jurul unor idei marete – adesea radicale si dinamice, dar in acelasi timp, clare si simple in esenta lor – de a ne reda firescul, de a ne reintoarce la natura, la sanatatea holistica. Sunt idei marete ale unor oameni cu viziune reala, in parteneriat cu oameni inteligenti, dedicati si pasionati: Ditta Depner, Mihaela Drilea si Cristela Georgescu.

Toti participantii vor primi premii, inclusiv pachete de Lady Anion – din bumbac steril, cu banda de turmalina care elimina riscurile ce ameninta sanatatea intima a femeii.

Conferinta va avea loc la Brasov si este prima dintr-o serie de evenimente care vor avea loc in mai multe orase ale tarii.

Va asteptam!

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri: http://www.lionmentor.ro/eveniment/indraznesc-pentru-copilul-meu-2015

indraznesc4

Share this post