Lady Anion – centura de siguranta a sanatatii intime

femeie-alb

Lady Anion – centura de siguranta a sanatatii intime

Daca purtam ochelari de soare pentru a ne proteja ochii de radiatiile UV, daca folosim manusi pentru a ne apara pielea mainilor de ger, daca folosim pasta si periuta de dinti pentru a preveni aparitia cariilor si daca folosim prezervativul pentru a evita riscul imbolnavirilor, daca luam anticonceptionale pentru a nu avea o sarcina neplanificata sau daca folosim centura de siguranta pentru protejarea propriei vieti, de ce nu am folosi, cu aceeasi constiinciozitate, si bumbacul steril, pentru a ne proteja sanatatea intima de aparitia infectiilor vaginale, a iritatiilor sau a inflamatiilor?

Suntem femei si raspundem afirmativ ori de cate ori apar intrebari referitoare la interesul nostru pentru propria sanatate, insa nu multe dintre noi inteleg sanatatea ca pe ceva multifatetat si complex. Sanatatea inseamna inclusiv protejarea zonelor intime prin actiuni de prevenire a aparitiei afectiunilor, nu doar prin prezentarea la cabinetul ginecologic odata cu aparitia anumitor simptome si urmarea unui tratament, la indicatiile medicului.

AnionCare doreste sa schimbe mentalitatea femeilor din Romania si incearca sa explice diferenta dintre “preventie” si  “tratare”, prima categorie fiind un complex de actiuni cu mult mai simple si mai putin costisitoare decat cele care o constituie pe a doua.

Tocmai  de  aceea,  Anion  Care  recomanda  Lady  Anion,  singurul  absorbant  din  BUMBAC  STERIL ANTIBACTERIAN, a carui actiune este completata de banda cu turmalina, ce mentine curata si lipsita de actiunea bacteriilor intreaga zona de contact, adica pielea din zona intima. Tocmai de aceea, Lady Anion nu este numai un absorbant, ci o metoda in sine de protejare a sanatatii intime, atat in timpul perioadeide menstruatie, cat si in celelalte zile ale lunii.

Lady Anion este,  de altfel,  si  singurul  absorbant de pe piata disponibil  in sapte modele,  fiecare dintre acestea fiind conceput pentru fiecare varsta a femeii (adolescenta, maturitate si perioada menopauzei), pentru fiecare tip de flux (scazut, normal, abundent si foarte abundent), dar si pentru afectiuni precum incontinenta urinara sau fibrom uterin.

Lady Anion este singurul produs premium garantat si testat de pe piata, care are in compozitie 8 straturi protectoare,  sterile,  din  materii  prime  de  top,  nereciclate,  non-toxice,  biodegradabile:  hârtie  pura sterilizata;  banda  de  bumbac  steril,  impregnata  cu  turmalina  care,  prin  incalzire,  emite  anioni  si infrarosii; gel polimer; membrana pentru maxima protectie impotriva scurgerilor de lichid, dar permeabila pentru aer, ceea ce elimina umezeala si caldura; adeziv alimentar non-toxic; ambalaj din folie folosita in industria alimentara, resigilabil.

Beneficiile garantate ale folosirii  zilnice a absorbantului Lady Anion: prevenirea iritatiilor si  infectiilor; prevenirea aparitiei si dezvoltarii bacteriilor; reglarea pH-ului vaginal; eliminarea mirosurilor (fara adaos de arome si parfumuri ce pot provoca alergii); asigurarea confortului si protectiei maxime in perioada menstruatiei, datorita puterii de absorbtie de aproximativ 10 ori mai mare decât a oricarui alt absorbant.

Tocmai de aceea, pentru permanentizarea starii noastre de bine, haideti sa ne luam sanatatea intima in serios si sa alegem asumat acele produse al caror scop este de a ne proteja organismul, cu doar hainele. Lady Anion are grija de ambele aspecte!

Mai multe detalii pe www.anioncare.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/AnionCare.

Share this post