Premenopauza și absorbantele Maxiuse de la AnionCare

Premenopauza și absorbantele Maxiuse de la AnionCare

Menopauza nu apare dintr-o dată. Ea este precedată de o fază numită premenopauză, care coincide cu diminuarea producerii de hormoni sexuali feminini. Această fază a premenopauzei poate fi mai mult sau mai puțin lungă. Depinde de fiecare femeie. Această fază poate dura între un an și patru ani, înainte de a începe menopauza definitivă. În plus, poate fi mai mult sau mai puțin intensă, în funcție de fiecare caz. Caracteristica esențială a premenopauzei este neregularitatea ciclului menstrual. Este însoțită și de alt tip de semnale precum bufeuri, palpitații, uscăciune vaginală, diminuarea libidoului și anxietate.

Vârsta de apariție a premenopauzei

Vârsta medie a premenopauzei este de 47 ani, deși vârsta apariției efective diferă în funcție de moștenirea genetică a fiecărei femei și de istoricul său ginecologic deosebit. În general, între 45 și 50 de ani încep să apară anomaliile menstruale ale premenopauzei. Astfel, menopauza de obicei se produce între 48 și 52 de ani.

Momentul premenopauzei este o dată crucială în viața unei femei. Pe lângă tulburările fizice care apar, de obicei coincid cu dificultăți familiale (adolescența sau plecarea copiilor din casa părintească, dificultăți matrimoniale sau sexuale, etc.) sau profesionale (instabilitatea în câmpul muncii).

Toate aceste lucruri creează un moment de instabilitate în viața femeii, la care se pot adăuga alte semnale caracteristice premenopauzei precum anxietate și creșterea în greutate.

Cunoașterea în profunzime a acestor simptome și învățarea recunoașterii lor, poate fi cea mai bună formă de a le înfrunta, depăși și de a ajunge într-un mod sănătos și senin la menopauză.

Semnale ale premenopauzei

Premenopauza poate fi foarte discretă sau asociată cu simptome foarte deranjante pentru femeie. Semnalele cele mai întâlnite sunt următoarele:

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Absorbante Maxiuse ” add_button=”right” btn_title=”Comanda acum” btn_align=”left” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fe-sanatate.ro%2Fmaxi-use%2F||target:%20_blank|” btn_button_block=”true” btn_custom_onclick=”true”]Absorbantele cu bumbac steril, Lady Anion, cu putere de absorbţie de 5 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, pentru flux foarte puternic. Suprafaţa mare cu bumbac atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

– Tulburări și menstruații neregulate. Scurtarea sau prelungirea ciclului menstrual, sângerare excesivă sau foarte scurtă.

-Modificarea abundenței, frecvenței și duratei ciclului menstrual.

-Mărirea sindromului premenstrual

– Tensiune la nivelul sânilor, cu edem și durere (mastalgie)

– Distensie abdominală

-Creșterea iritabilității și instabilității caracterului

-Insomnie

-Mărirea și congestia uterului

– Mucus cervical abundent

-Creșterea oboselii

-Dureri de cap frecvente și amețeli

– Durere musculară și durere articulară

– Bufeuri

– Simptome depresive și anxietate

-Tulburări digestive, palpitații ale inimii, probleme urinare

– Diminuarea libidoului și a dorinței sexuale

-Uscăciune vaginală

-Osteoporoză

-Creșterea colesterolului rău și a trigliceridelor

-Creșterea în greutate, uscarea părului și căderea sa

-Unele femei pot avea probleme de concentrare și pierdere de memorie

– Uneori apare constipația și greața.

Aceste semnale se află în strânsă legătură cu persistența sau exacerbarea secreția de estrogeni și diminunarea (sau dispariția) secreției progestative. Premenopauza durează de obicei cam patru ani, în medie, și continuă timp de 12 luni de la data ultimei perioade menstruale, până când se ajunge la menopauză. În cazul în care simptomele nu prezintă un mare disconfort sau probleme, nu este nevoie de niciun tratament. Totuși, dacă disconfortul este constant sau excesiv, și îngreunează calitatea vieții femeii, trebuie mers la medic și urmat tratamentul prescris în fiecare caz.

În premenopauza unele femei se pot confrunta în perioada menstruală cu flux menstrual puternic, care creează un mare disconfort. Pentru a veni în sprijinul tuturor acestor femei, AnionCare a creat absorbante de bumbac steril Maxiuse, cu bandă de turmalină cu emisie de anioni și infraroșii. Datorită puterii mare de absorbție de 5 picături, femeile care se confruntă cu o astfel de problemă, nu trebuie să mai fie îngrijorate. Ele se vor bucura de protecție maximă în timpul nopților cu flux abundent.

Banda cu care este prevăzut absorbantul de bumbac de la AnionCare împiedică înmulțirea bacteriilor, ajută la reglarea ph-ului vaginal, elimină mirosurile. De asemenea, prin folosirea unui astfel de absorbant de bumbac se poate preveni apariția iritațiilor și infecțiilor.

Datorită puterii mare de absorbție, absorbatul de bumbac Maxiuse de la AnionCare este indicat și pentru adolecentele și femeile cu flux menstrual puternic. Folosindu-l, vor avea parte de protecție maximă în timpul nopții. Și asta nu e tot. Chiar și femeile cu fibrom uterin, care se confruntă tot cu flux menstrual puternic, îl pot folosi.

După cum se poate observa, absorbantul de bumbac Maxiuse de la AnionCare oferă protecție maximă tuturor femeilor ce se confruntă cu un flux menstrual puternic. Femeile care îl vr folosi se vor simți din nou, foarte confortabil.

Din dragoste pentru sănătatea lor, AnionCare este mereu alături de femei, oferindu-le tot confortul de care au nevoie în cele mai dificile momente.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *