Sanatatea intima – un tabu cu putine cautari pe Google

Sanatatea intima – un tabu cu putine cautari pe Google

Suntem suficient de nonconformiste sa vorbim, intre prietene, despre “cum saruta tipul x” sau “cum a fost after-party-ul cu tipul y”, despre problemele de cuplu, despre pozitiile sexuale nou descoperite, despre relatie, flirturi mai mult sau mai putin premise, dar niciodata despre problemele fiziologice ale femeii. Este paradoxal ca, pe masura ce subiectele legate de sexualitate se discuta tot mai deschis, chiar si in spatii virtuale publice, cele despre sanatatea intima devin un tabu.

Astfel se face ca sintagma “pozitii sexuale” este mult mai cautata in google decat “igiena, menstruatie”, iar sintagma “simptome mancarimi vaginale” are mai multe cautari decat “protejare sanatate intima”. Acest lucru nu face decat sa confirme ca si interesul pentru metodele naturale de prevenire a anumitor afectiuni vaginale este mult mai mic decat cel pentru viata sexuala si ca preocuparea majoritatii femeilor pentru sanatatea intima apare odata cu simptomele ingrijoratoare, iar tratamentele sunt cautate in mod incorect, pe internet.

 

Anion Care incearca, de peste un an, sa schimbe mentalitatea femeii din Romania si sa aduca in discutie, de fiecare data, subiectul tabu al prezentului: protejarea sanatatii intime a femeii.

Astazi, acest lucru este mai mult decat posibil, disponibil oricui si nu necesita niciun pic de efort. Secretul este BUMBACUL STERIL antibacterian.

Absorbantele cu anioni Lady Anion sunt mai mult decat simple produse de igiena, ci sunt metode in sine de protejare a sanatatii intime, atat in timpul perioadei de menstruatie, cat si in celelalte zile ale lunii. Unice pe piata, datorita bandei cu turmalina care emite anioni in infrarosu (ceea ce pastreaza mediul steril in zona de contact cu pielea si elimina bacteriile aparute), Lady Anion si-au fidelizat consumatoarele care au avut curiozitatea sa le incerce pentru prima oara (in urma campaniei Anion Care de a distribui gratuit, la nivel national, mostre de absorbante si kit-uri pentru testarea ph-ului vaginal, tuturor celor care au solicitat, online, acest lucru).

Bumbacul steril antibacterian, de cea mai buna calitate, si-a demonstrat puterea de protectie si eliminare, in primul rand, a frecventelor iritatii de care majoritatea femeilor se plang in urma utilizarii absorbantelor obisnuite.

Lady Anion este singurul produs premium garantat si testat de pe piata, care are in compozitie 8 straturi protectoare, sterile, din materii prime de top, nereciclate, non-toxice, biodegradabile: hârtie pura sterilizata; banda de bumbac steril, impregnata cu turmalina care, prin incalzire, emite anioni si infrarosii; gel polimer steril; membrana pentru maxima protectie impotriva scurgerilor de lichid, dar permeabila pentru aer, ceea ce elimina umezeala si caldura; adeziv alimentar non-toxic; ambalaj din folie folosita in industria alimentara, resigilabil.

Beneficiile garantate ale folosirii zilnice a absorbantului Lady Anion: prevenirea iritatiilor si infectiilor; prevenirea aparitiei si dezvoltarii bacteriilor; reglarea pH-ului vaginal; eliminarea mirosurilor (fara adaos de arome si parfumuri ce pot provoca alergii); asigurarea confortului si protectiei maxime in perioada menstruatiei, datorita puterii de absorbtie de aproximativ 10 ori mai mare decât a oricarui alt absorbant.

Lady Anion nu este un simplu absorbant, ci un mecanism inovator de preventie si protectie completa, respectând sanatatea si fiind, in acelasi timp, prietenos cu natura (prin toate componentele sale biodegradabile).

E timpul, doamnelor, sa vorbim despre sanatatea noastra. Sa aflam ce putem face pentru a o proteja si sa actionam in consecinta. Mai multe detalii pe www.anioncare.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/AnionCare.

Share this post